Sunday Music| 30 juni 2019.

‘Sunday Music’: een nieuwe rubriek op zondag waarin we kennis maken met nieuwe muziek van artiesten die hebben deelgenomen aan het Eurovisiesongfestival. Vandaag brengen we nieuw werk van Miki (2019), Ruth Lorenzo (2014), Mørland (2015), Celine Dion (1989)  en Ari (2018).

Miki Nuñez – Celébrate
De schattige Miki vertegenwoordigde afgelopen mei Spanje op het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv. Met zijn La Venda geraakte hij niet verder dan een 22e plaats. Afgelopen week bracht hij zijn vervolgsingle en tevens zomersingle Celébrate uit.

Ruth Lorenzo – Underworld

Nog een Spaanse kandidaat van het Eurovisiesongfestival bracht afgelopen week nieuwe muziek uit. Underworld is een Engelstalige up-tempo single, gezongen door Ruth Lorenzo.

Mørland & MIIA – How To Lose Something Good
Afgelopen voorjaar probeerde Mørland Noorwegen opnieuw te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Helaas voor hem schopte hij het niet tot de superfinale. In 2015 stond de zanger samen met Debrah Scarlett wel op het podium in Wenen. Afgelopen week bracht de zanger een nieuwe single uit. Samen met singer-songwriter MIIA werd de melodramische How To Lose Something Good uitgebracht.

Celine Dion – Flying On My Own
Eén van de bekendste artiesten die ooit deelnam aan het Eurovisiesongfestival is natuurlijk Celine Dion. In 1989 vertegenwoordigde zij Zwitserland en schonk het land zijn tweede overwinning ooit op het festival. Vrijdag bracht ze haar nieuwe single Flying On My Own uit.
Ari – Too Good
Vorig jaar stuurde IJsland de jonge zanger Ari naar het Eurovisiesongfestival. Our Choices werd laatste in de eerste halve finale. Gelukkig bleef de zanger niet bij de pakken zitten en bleef hij verdergaan in zijn muziek. Deze week bracht hij zijn nieuwe single Too Good uit.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.