Resultaten 🇧🇪| Eurosong 2023 – show 2.

Resultaten 🇧🇪| Eurosong 2023 – show 2.

Eind deze week én meer bepaald op zaterdag 14 januari weten we wie België zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival.

De zeven finalisten zijn al een tijdje bekend maar met welk lied ze zullen aantreden, dat nog niet. Elke dag en dat tot vrijdag zal maken de zeven kandidaten hun liedje bekend. Vandaag werd de tweede aflevering uitgezonden en daar maakten we kennis met de twee liedjes van Chérine.

Tijdens de uitzending werd duidelijk dat Chérine tijdens de finale zal aantreden met Ca m’ennuie pas. Het lied werd geschreven door Chérine Mroue, William Rousseau en François Welgryn / producers: Bjørgen Van Essen, William Rousseau en Hans Francken.

Haar andere bijdrage Mon étoile haalde het dus niet. Dat werd geschreven door Chérine Mroue en Hans Francken / producers: Domien Cnockaert en Hans Francken

Bekijk nu de tweede aflevering van Eurosong 2023.

Volgende aflevering > Woensdag 11 januari om 19u45

België op het Eurovisiesongfestival.

België was één van de zeven landen die aan de start stond op het allereerste Eurovisiesongfestival in 1956. Tot op de dag van vandaag kon het land nog maar éénmaal het festival winnen en dat was in 1986. Sandra Kim won toen het festival met J’aime la vie.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.