Oud deelnemers Eurovisiesongfestival zijn pauze-act.

Oud deelnemers Eurovisiesongfestival zijn pauze-act.

SVT en de EBU hebben twee intervalacts bekend gemaakt die we volgende week zullen zien tijdens de halve finales van het Eurovisiesongfestival.

Eerste halve finale

In de eerste halve finale zullen we Benjamin Ingrosso zien. Hij zal een medley brengen van zijn grootste hits. Benjamin Ingrosso is een populaire zanger in Zweden en vertegenwoordigde het land in 2018 met Dance You Off. Hij eindigde 7e met 274 punten.

Tweede halve finale

SVT belooft ons tijdens de tweede halve finale “Het grootste meezingmoment ter wereld”. Hiervoor nodigt SVT drie songfestivalwinnaars uit naar Malmö en zal iedereen kunnen meezingen in de zaal en thuis. En er zal zelfs een interactieve muur zijn waar fans de kans krijgen om deel te nemen aan het moment.

De drie songfestivalwinnaars die zullen aantreden zijn Helena Paparizou, zij won het Eurovisiesongfestival in 2005 met My Number One. Ze krijgt gezelfschap van Sertab Erener, die in 2003 haar overwinning pakte voor Turkije met het lied Anyway That I Can. De derde artieste is Charlotte Perelli, zij won in 1999 het songfestival met Take Me To Your Heaven.

Ik ben meer dan blij om na zoveel jaren weer op het Eurovisiepodium te staan. Malmö…hier kom ik! Ben jij klaar om met mij mee te zingen?

Helena Paparizou

Komende dinsdag is er de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival, donderdag 9 mei is er de tweede halve finale. België en Nederland nemen deel aan de tweede halve finale.

📷 Omslagfoto EBU – Andres Putting

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.