Live in Tel Aviv| Eerste repetitie van Finland.

De Finse omroep YLE koos intern voor DJ Darude, hij is voornamelijk bekend door de monsterhit Sandstorm begin jaren 2000. Tijdens een nationale voorronde mochten de kijkers en een internationale vakjury samen beslissen welk nummer de DJ samen met Sabastian Rejman zal brengen op het Eurovisiesongfestival. De keuze viel op het nummer Look Away en vandaag brengen ze hun nummer voor het eerst op het podium.

Eerste repetitie
Dit jaar staan er drie personen op het podium bij de Finse inzending. DJ Darude, Sebastian Rejman en een danseres. DJ Darude is gekleed in het wit en staat achter een kleine DJ-tafel maar hij wordt weinig in beeld gebracht. Sebastian is zoals verwacht gekleed in een lederen jasje (zijn handelsmerk??). De dansers mocht haar groen jurkje van de voorronde behouden. De dansers staat op een kleine witte kubus haar danspasjes te doen terwijl Sebastian vooraan het nummer zingt.
De sfeer die Finland wil scheppen is die van de natuur wat resulteert in een decor vol water, rotsen en ijs.
Aan de zangcapaciteiten van Sebastian is er nog heel wat werk aan. Wij kregen het gevoel dat de zanger teveel bezig was met andere dingen dan met zingen. Finland komt met een eerste repetitie waar er nog veel werk aan is.
Video

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.