Live in Tel Aviv| Eerste repetitie van Tsjechië.

Tsjechië behaalde vorig jaar zijn beste resultaat ooit op het Eurovisiesongfestival met een zesde plaats. Dit jaar wil de Tsjechische omroep dat resultaat verbeteren met Lake Malawi. Hun inzending heet Friend of a Friend en mag nu voor de eerste keer repeteren.
! Door een wijziging in het repetitieschema mag eerst Lake Malawi repeteren. De repetitie van Montenegro volgt om 13u20. !

Eerste repetitie
De volgende op het podium zijn de jongens van Lake Malawi. Ze bren heel wat “props” of attributen mee op het podium. De eyecatcher van deze inzending zijn de groene blokken op het scherm.  De frontzanger doet wat dansjes en springt rond maar verder gebeurt er weinig op het podium. De jongens zijn gekleed in kleurrijke truien (rood, geel en zwart). Als ze naast elkaar staan heb je dus de Belgische vlag. Ik heb geen idee of dit ooit eerder al is gedaan tijdens een inzending op het Eurovisiesongfestival maar de Tsjechen gebruiken de Kiss-cam. Tijdens de repetitie zag het er een klein beetje raar uit maar tijdens de halve finale zal er meer dynamiek zijn met het publiek.
De Tsjechische inzending is een heel kleurrijke, levendige en energieke inzending. Het nummer wordt goed gezongen maar je merkt wel dat Albert Černý geen grote zanger is.
Video

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.