Live in Tel Aviv| Eerste repetitie van Polen.

Na de overwinning op het Junior Eurovisiesongfestival koos de Poolse omroep TVP ervoor om de nationale voorronde te annuleren. Men had het volledige vertrouwen in het interne selectiecomité. Dat comité koos de meidengroep Tulia als Poolse kandidaat voor het festival. De groep bestaat uit vier zangeressen: Joanna Sinkiewicz, Dominika Siepka, Patrycja Nowicka en Tulia Biczak. Ze raakten bekend via een cover die ze op YouTube hebben geplaatst van Enjoy the Silence. Op het Eurovisiesongfestival brengen ze het nummer Fire of Love (Pali Się).

Eerste repetitie
De repetities gaan snel want Polen is de laatste die mag repeteren voor de middagbreak. Tulia, dat zijn vier vrouwen die zingen in een stijl van modern met folk. Het lijkt een mooie combinatie te zijn. 
De meisjes van Tulia zijn gekleed in hun traditionele kleedjes (zoals tijdens de videoclip) maar deze keer zie je de meisjes ook op de grote schermen achter hen. Het zorgt voor een extra dimensie en is een leuk extraatje. Het hoofdkleur van het podium bij Polen is voornamelijk rood.
Net zoals bij de Finnen is er ook bij de Poolse inzending nog wat werk. Voornamelijk bij de camerastandpunten. De vier dames weten nog niet goed waar de camera’s staan en kijken dus vaak de verkeerde kant op.
Video

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.