Live in Lissabon: Hongarije.

Het ruige geweld komt dit jaar van de Hongaarse band AWS. Zij wonnen in februari de nationale voorronde A Dal 2018 met het nummer Viszlát nyár.
Repetitie

Velen keken uit naar de repetitie van Hongarije vandaag omdat het toch wel een van de spraakmakende inzending op het Eurovisiesongfestival dit jaar is. De act begint met snelle camerashots van elke bandlid en dan breekt het volledig open. Het is een harde inzending van Hongarije maar ze past wel op het festival. De kleurcode bij deze inzending is (opnieuw) blauw en geel/goudachtig met witte accenten. De bandleden lopen wat rond op het podium en je kan dit best vergelijken met wat AWS gebracht heeft tijdens de nationale voorronde in Hongarije. De frontzanger kan dit genre van muziek zeker aan en het oogt allemaal zeer professioneel. Hij was tijdens zijn eerste repetitie trouwens blootsvoets. De kledingstijl van de jongens was ‘indie-style’.
Tijdens de laatste repetitieronde werd er heel wat vuurwerk afgestoken. Het zag er goed uit op beeld maar ik zou toch niet graag vooraan in de zaal staan tijdens de tweede halve finale.

Tweet & Getwitter
Wat denkt Twitter over de eerste repetitie van Hongarije?

(bron: Eigen berichtgeving / EBU / Foto: XX)

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.