Live in Kiev: Tsjechië.

Vorig jaar kon Tsjechië zich voor de eerste keer plaatsen voor de finale van het Eurovisiesongfestival. Men hoop dit jaar opnieuw op een plaatsje in de finale met Martina Bárta en het nummer My Turn. Tsjechië treedt in de eerste halve finale aan als vijftiende.

Repetitie:
Tsjechië mag als eerste land deze namiddag repeteren. Vrij onverwacht voor dit nummer koos Tsjechië voor een decor dat gehuld is in paars, blauw en geel. In de loop van het nummer zijn er ook verwijzingen naar de videoclip van My Turn. Martina Bárta zong vrijwel foutloos en had een goudkleurig jumpsuit aan.

Press Meet & Greet:

Tijd nodig om te wennen.

Martina had het in haar persconferentie over hoe ze nog zal moeten wennen aan het grote podium van het Eurovisiesongfestival. “Wanneer je in een studio oefent, kun je je enkel maar voorstellen hoe het zal zijn”, vertelde ze. Ook zeg ze dat ze nog wat zal moeten oefenen om oogcontact met de camera te maken. Verder is ze heel blij dat het Tsjechische volk zich meer en meer interesse begint te tonen over het Eurovisiesongfestival. Dat is vooral te danken aan de kwaliteitsvollere bijdragen van Tsjechië aan het festival.

Tweet & getwitter:

Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.