Live in Kiev: Cyprus.

Hovig was de eerste kandidaat die geselecteerd werd voor het Eurovisiesongfestival in Kiev. Met het nummer Gravity zal hij de harten van de kijker proberen te overtuigen. Cyprus treedt aan als zestiende in de eerste halve finale.

Repetitie:
Hovig wordt bij zijn nummer Gravity bijgestaan door twee mannelijke dansers. Maar de danspasjes moeten toch nog wat geoefend worden want er zaten nog wat fouten in. De zang van Hovig was oké maar niet om naar huis te schrijven. Het decor van Cyprus is voornamelijk wit en doet een beetje denken aan het decor van Loïc Nottet uit 2015. Hovig en de dansers waren in het zwart gekleed.

Press Meet & Greet:

Moeilijke choreografie

De persconferentie van Hovig draait voor een groot deel rond de choreografie van de zanger. De reden van de choreografie is zoals vechten tegen de zwaartekracht, datgene wat je in evenwicht houdt zowel mentaal als fyiek. Hovig’s team in Kiev is universeel en zo is de schrijver van het nummer een Zweed namelijk Thomas G:Son. Verder had de Cypriotische delegatie nog de mededeling dat de omroep volgend jaar een nationale voorronde zal organiseren. Ze komen nu met het nieuws zodat Cypriotische componisten genoeg tijd hebben om een nummer te schrijven.

Tweet & getwitter:

Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.