Junior Musical

Ketnet werkt samen met Studio 100 aan een spectaculair project: ‘Junior Musical’, een musical met de grootste hits uit 10 jaar ‘Junior Eurosong’. Charlotte Leysen vertolkt één van de hoofdrollen, maar ze wil de musical niet in haar eentje spelen. Daarom roept ze alle kinderen in Vlaanderen die graag, zingen, dansen of acteren op om zich in te schrijven voor de audities.

Komend najaar zullen hun belevenissen in een tv-reeks op Ketnet te zien zijn. De regie zal in handen zijn van Frank Van Laecke, recent nog geprezen voor zijn regie van de musical 14-18.

HET VERHAAL

“Lisa beleeft de tijd van haar leven op het danskamp. Al op de eerste dag wordt ze verliefd op een jongen. Maar wanneer de kampleidster de jongens en de meisjes ’s nachts samen betrapt, deelt ze hen op in twee aparte kampen, gescheiden door een rivier. Betekent dit voor Lisa en al de andere kampleden het einde van een superleuke dansvakantie?”

DE OPROEP
Ketnet is op zoek naar talent voor ‘Junior Musical’. Kan jij dansen, zingen of acteren? Misschien ben jij dan wel de geschikte persoon. Schrijf je in en kom naar één van de auditiedagen op 30 augustus, 6, 13, 20 of 27 september.

DE SHOWS
‘Junior Musical – Kadanza’ gaat op 14 februari 2015 in première in Plopsa Theater De Panne, gevolgd door voorstelling in Hasselt, Gent en Antwerpen.

14, 15 en 18 februari in Plopsa Theater in De Panne
21 en 22 februari in Ethias Theater in Hasselt
28 februari en 1 maart in Capitole in Gent
14 en 15 maart in de Stadsschouwburg in Antwerpen

Bron: persbericht VRT-Ketnet

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.