Junior LIVE: Repetities van Cyprus, Macedonië, Georgië en Ierland.

Deze ochtend zijn in het sportpaleis van Tbilisi de eerste repetities voor het Junior Eurovisiesongfestival gestart. Deze morgen komen de eerste vier kandidaten aan de beurt.
! LET OP: Constante Update!
11:00 Cyprus: Nicole Nicolaou – I Wanna Be A Star
Voor ons is het nog niet eens middag maar in Georgië is de middagpauze voorbij. Nicole uit Cyprus mag de namiddagrepetitie opgang trekken. Ze wordt bijgestaan door drie dansers op het podium. In het midden van haar nummer komt er een leuke eyecatcher. Er komen namelijk vleugels van vlinders op het podium en door de schermen lijken het net haar vleugels te zijn. Het is een energieke opener voor het Junior Eurovisiesongfestival, alleen zijn we een beetje bang voor de stemkwaliteiten van Nicole.
11:20 Macedonië: Mina Blažev – Dancing Through Life
De volgende in het rijtje is Mina uit Macedonië. Ze oogt redelijk professioneel op het podium. Ze staat volledig alleen op het podium en ze speelt wat met de camera. Tijdens het refrein zijn er wel dansers te zien op de achtergrond.
12:00 Georgië: Grigol Kipshidze – Voice Of The Heart
Ook het gastland mag vandaag voor de eerste keer repeteren. De Georgische omroep GPB heeft alles in het werk gezet om er een prachtige inzending van te maken. Het camerawerk is top. Grigol brengt in zijn inzending de sfeer van de videoclip weer, eerst is het in zwart/wit en dan gaat alles over in kleur. Er was wel een minpuntje tijdens de repetitie. De zang was op sommige momenten niet goed. Deze inzending doet ons ook een beetje denken aan het winnende nummer van vorig jaar. 
12:40 Ierland: Muireann McDonnell – Súile Glasa
Als laatste vanavond komt Muireann uit Ierland het podium op. Het is een typische inzending geworden voor Ierland waarbij de zangeres en haar gitaar goed tot zijn recht komen. De gezelligheid druipt bij deze inzending er wel vanaf. Je zou zo maar eens het gevoel kunnen hebben dat je rond een kampvuur zit. Muireann draagt tijdens deze repetitie een jeans en een t-shirt met glitters. We weten niet of dit jaar outfit voor zondag zal zijn. 

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.