Junior LIVE: Repetities van Albanië, Armenië, Australië en Wit-Rusland.

Deze ochtend zijn in het sportpaleis van Tbilisi de eerste repetities voor het Junior Eurovisiesongfestival gestart. Deze morgen komen de eerste vier kandidaten aan de beurt.
! LET OP: Constante Update!
07:00 Albanië: Ana Kodra – Don’t touch my tree
De allereerste artieste die het podium in Georgië mag betreden is Ana Kodra uit Albanië. Zij zingt een lied over een boom en dat wordt duidelijk in de achtergrond. De boom komt in verval en komt terug tot leven. Ana Kodra brengt een prachtige uitvoering van haar nummer en zingt nagelloos perfect. Ze komt ook goed uit op beeld. Je merkt wel dat dit nog maar repetities zijn want het camerawerk is nog niet voldoende.

07:40 Armenië: Misha – Boomerang
Misha uit Armenië mag als tweede het podium in Georgië betreden. Hij draagt een bruin jasjes en een zwarte broek tijdens zijn repetitie. Ook hij zong tijdens zijn repetitie supergoed, de perszaal was onder de indruk. Leuk detail aan de Armeense inzending is op het einde. Er komt een kleine boomerang in het scherm.

08:20 Australië: Isabella Clarke – Speak Up
De derde artieste die op het podium in Georgië komt is Isabella uit Australië. Zij wordt bijgestaan door drie danseressen op het podium. De hoofdkleuren van de Australische inzending zijn goud en geel. Het komt mooi over op beeld. Gisteren kreeg Isabella een goede plaats in de finale en dit zal haar zeker goed doen in de resultaten.

09:00 Wit-Rusland: Helena Meraai – I Am The One 
Als laatste deze voormiddag is Helena Meraai aan de beurt. Zij behoort tot een van de topfavorieten en dat merk je er wel aan. De setting van Wit-Rusland is donker met paarse lichten. Het oogt stijlvol. Over het gezongen deel kunnen we niet oordelen omdat er problemen zijn met het geluid.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.