Junior LIVE| Repetitie Wales, Servië en Spanje.

Net voor de middag mochten er al vier artiesten het podium op voor hun tweede repetitie. Deze namiddag volgen er nog vijf andere artiesten. Te beginnen met Erin Mai uit Wales, gevolgd door Darija Vračević uit Servië en Melani García uit Spanje.
  • 13:00 Wales
Wales is nog een jonge telg op het junior Eurovisiesongfestival maar na hun slecht resultaat vorig jaar hebben ze veel geleerd. Het thema van dit lied is het kloppen van het hart. Overal zijn er hartjes te zien. De titel van het nummer Hearts Beating wordt vaak ook op het scherm getoond. Samen met vier dansers staat Erin op het podium. Een leuk extraatje op het einde van de act want Erin haalt haar vleugels uit.
  • 13:30 Servië
Dit jaar gaan er veel inzendingen voor de problematiek rond het klimaat. Ook de Servische inzending. Darija start haar optreden op een podium dat volledig gehuld is in het rood dat langzaamaan veranderd in een landschap met groene accenten en een boom. Aan het einde van het nummer verschijnt onze planeet Aarde en de tekst: ‘Er is geen planeet B’ (in het Engels). Qua stem zat alles goed bij deze Servische inzending.

  • 14:00 Spanje

Spanje groeit de laatste dagen uit tot favoriet voor het junior Eurovisiesongfestival maar of ze daadwerkelijk kan winnen weten we komende zondag. Deze namiddag mocht ze alvast met haar achtergrond koortje het podium op voor haar tweede repetitie. Alle vijf zijn ze gekleed in het wit. Op de schermen op de achtergrond zien we een onderwatertafereel met veel vissen. Naast Melani staan er nog steeds visnetten met lege plastiek flessen in. Ook Spanje trekt de kaart van de klimaatopwarming.


Meer info: Eerste repetitie // The Road to Gliwice

Share

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.