Junior LIVE| Repetities Nederland en Oekraïne.

De vierde repetitiedag wordt afgesloten door Matheu uit Nederland en Sophia Ivanko uit Oekraïne. Zij sluiten de individuele repetities voor het 17e junior Eurovisiesongfestival af.
  • 14:30 Nederland

Dé belangrijkste repetitie van de dag was natuurlijk die van Matheu. De jonge man uit Weert trad rond half 3 het podium van de Gliwice Arena op voor zijn tweede repetitie. Zoals geweten staat Matheu met vier dansers rond hem. Op de achtergrond is er een soort van stedelijk thema te zien. Bij deze act zal je komende zondag niet kunnen stilzitten want Matheu en zijn dansers dansen er nogal op los. Ze doen dit rond een picknicktafel en een soort van metalen structuur dat niet zou misstaan op een plaatselijke speeltuin.

Wat ons vooral opviel is dat Matheu veel plezier heeft op het podium en dat het ook écht uitstraalt naar het publiek. Nederland komt met een zeer catchy nummer naar het festival en is redelijk verschillend van de andere. Hopelijk wordt er wat gestemd op hem en op Nederland en het kan zo maar eens gebeuren dat Matheu bij de beste vijf kandidaten zit komende zondag.

  • 15:00 Oekraïne

Sophia uit Oekraïne is de allerlaatste die individueel mag repeteren op het grote podium in Gliwice. Zij staat alleen op het podium en draagt vandaag een paarse outfit. De keuren die bij deze inzending gebruikt worden zijn voornamelijk roze en paars. Achter Sofia worden er op de ledschermen vallende sterren en diamanten getoond.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.