Junior LIVE| Repetities Noord-Macedonië, Polen, Portugal en Rusland.

Vandaag is het de laatste dag van de individuele repetities in de Gliwice Arena. In totaal komen er negen kandidaten vandaag op het podium voor hun tweede repetitie. Mila uit Noord-Macedonië mag als eerste het podium op gevolgd door Viki Gabor uit Polen, Joana Almeida uit Portugal en Tatyana Mezhentseva & Oorzhak Denberel uit Rusland.
  • 10:00 Noord-Macedonië
Mila uit Noord-Macedonië werkte een fantastische tweede repetitie af. Eigenlijk is deze jonge zangeres al klaar voor het grote Eurovisiesongfestival met haar act en haar voorkomen. Het nummer begint met een podium dat gehuld is in het blauw met op de achtergrond de maan en wolken. Later wordt het podium gehuld in oranje tinten maar voornamelijk met vuur. Op het einde komt de feniks. Er is goed nagedacht bij de delegatie van Noord-Macedonië over hoe ze dit nummer willen neerzetten.

Meer info: Eerste repetitie // The Road to Gliwice

  • 10:30 Polen
Het gastland van dit junior Eurovisiesongfestival wil indruk maken, dat is duidelijk. Viki is nog steeds gekleed in haar flashy outfit en de dansers nog steeds in pastelkleuren. Aan beide zijden van het podium staan twee dansers die het nummer uitbeelden in gebarentaal. Niet origineel maar wel leuk. De Poolse inzending is gebaad in het blauwe ijsthema. Af-en-toe is er ook een aftelklok te zien dat aftelt naar het einde van het nummer.

  • 11:00 Portugal
Joana staat alleen op het podium en ze straalt vertrouwen uit. De Portugese delegatie heeft dit jaar gekozen voor een eenvoudige presentatie en legt voornamelijk de  klemtoon op de boodschap van het lied. Zo zien we berichten op de schermen zoals Together We’re Strong en Come With Me).

  • 11:30 Rusland
Afgelopen dinsdagavond is er wat commotie ontstaan over de Russische deelnemer Denberel. Hij is tijdens zijn repetitie flauw gevallen op het podium en werd naar de spoed gebracht. Na een grondige check-up en wat rust werd hij gisteren ontslagen uit het ziekenhuis. Dat weerhield hem niet om vandaag de tweede repetitie aan te vatten. Tatyana en Denberel zijn gekleed als astronauten. Het nummer begint langzaam met een sterrenhemel en later komen er sterrenbeelden op de schermen. Ze vormen langzaamaan de aarde. De hoofdkleur bij deze act is blauw en paars.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.