Junior LIVE| De eerste repetitie van het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Malta.

Junior LIVE| De eerste repetitie van het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Malta.

Nog enkele dagen en dan is het eindelijk zover, het junior Eurovisiesongfestival 2023. De eerste tien kandidaten mogen vandaag voor het eerst het podium betreden voor hun repetitie.

Alle repetities verlopen achter gesloten deuren. Wij bundelen het nieuws van de officiële website en die we verkrijgen via de delegaties.

> 🇬🇧 Verenigd Koninkrijk Stand Uniqu3 – Back to Life

Het Verenigd Koninkrijk stuurt dit jaar een trio naar het junior Eurovisiesongfestival. De act van de Britten maakt gebruik van veel neon en Visuals op het scherm. Vanuit drie structuren met licht brengen de jonge dames het lied. De drie dames dragen verschillende kledij maar wel met zwart/witte accenten.

> 🇳🇱 Nederland Sep & Jasmijn – Holding On To You

Sep is de enige jongen die aan dit junior Eurovisiesongfestival deelneemt en maakt direct al kans op de overwinning. Nederland zal komende zondag als laatste aantreden. Holding On To You wordt gebracht als energieke danslied. Sep is gekleed in het wit/blauw terwijl Jasmijn volledig in het rood gekleed. Ze worden bijgestaan door vier dansers.

> 🇲🇹 Malta Yulan Law – Stronger

Malta stuurt dit jaar Yulan Law naar het junior Eurovisiesongfestival met het lied Stronger. Op basis van de foto’s zien we een zeer intiem decor met donkere kleuren. Ze staat alleen op het podium en zingt haar lied vanop een kruk, later zingt ze rechtstaand.

📷: EBU/Corinne Cumming

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.