Junior LIVE| De eerste repetitie van Portugal, Georgië en Armenië.

Junior LIVE| De eerste repetitie van Portugal, Georgië en Armenië.

Nog enkele dagen en dan is het eindelijk zover, het junior Eurovisiesongfestival 2023. De eerste tien kandidaten mogen vandaag voor het eerst het podium betreden voor hun repetitie.

Alle repetities verlopen achter gesloten deuren. Wij bundelen het nieuws van de officiële website en die we verkrijgen via de delegaties.

> 🇵🇹 Portugal Júlia Machado – Where I Belong

Júlia staat alleen op het podium in een roos-paarse jurk. Ze begint het optreden liggend, maar staat later op voor de rest van het nummer. De LED-achtergrond toont verschillende tinten groen. Ook Júlia heeft een eenvoudige choreografie in haar voorstelling.

> 🇬🇪 Georgië Anastasia & Ranina – Over the Sky

Anastasia en Ranina staan ​​op het podium in zwart-witte outfits, waarbij de beelden uit de officiële videoclip naar het Junior Eurovisie-podium worden gebracht. De twee dansers die zich in Nice bij de groep voegen, hebben outfits in een parachute-achtige stijl die een belangrijke rol spelen in de voorstelling.

> 🇦🇲 Armenië Yan Girls – Do It My Way

Yan Girls uit Armenië zijn de laatste die repeteerden vandaag. Ze willen de K-Pop naar het junior Eurovisiesongfestival brengen en dat lijkt ze gelukt te zijn met een sterke act en achtergrond die de sfeer weergeven.

📷: EBU/Corinne Cumming

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.