Happy 2017!

Zo, 2016 is voorbij en dan is het nu tijd voor 2017! 

Eerst en vooral wensen wij al onze bezoekers een gezond en gelukkig 2017 toe, een jaar waarin al de dromen en wensen mogen uitkomen.
1 januari is ook een dag waarop wij vooruitblikken, naar het Eurovisiesongfestival 2017. Tien kandidaten kennen we al en dus moeten er nog 33 te bekend worden gemaakt. Onze twee kandidaten zijn al bekend: België zal Blanche sturen en Nederland zet zijn hoop in op de meisjes van O’G3NE. Wij, van Eurosongland gaan in 2017 meer kijken dan naar de Belgische en Nederlandse kandidaten want we volgen ook de 41 andere kandidaten met hun tocht naar het Eurovisiesongfestival in Kiev. Ook het Junior Eurovisiesongfestival zal in het najaar de nodige aandacht krijgen bij ons.
Naast dit alles blijven ook onze reeksen ‘Rondje Europa’ (elke zaterdag) en ‘De Pareltjes’ (elke zondag) dit jaar op post. Maar er is meer want zo starten wij op woensdag 7 januari met een handig overzicht met al het nieuws over het Eurovisiesongfestival in ‘The Round Up’ en keert bij de belangrijkste gebeurtenissen ook onze Liveblog terug.
Laat 2017 maar beginnen! 

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.