Eerste repetitie van IJsland, Griekenland, Noorwegen en Armenië.

Eerste repetitie van IJsland, Griekenland, Noorwegen en Armenië.

Dag twee van de individuele repetities vandaag. De laatste acht kandidaten van de eerste halve finale komen vandaag aan de beurt. In de namiddag staan er nog vier repetities gepland.

De eerste ronde van de repetities verlopen achter gesloten deuren, dat wil zeggen dat de pers geen toegang heeft tot de zaal of de persruimte. Op deze pagina bundelen wij al het nieuws dat we binnenkrijgen van de omroep en via de sociale media van Eurovision.

13u40 🇮🇸 Systur – Með hækkandi sól

De namiddag repetities worden geopend met het trio Systur uit IJsland. Zij brengen het IJslands terug naar het Eurovisiesongfestival met het nummer Með hækkandi sól.

De act van IJsland is mooi in harmonie en brengt een achtergrond met glitters. Het is een magische act, volgens Eurovision.tv.

@eurovision

The sisters from @Systur bring some beautiful Icelandic folk to #Eurovision 🌸 🇮🇸 #Eurovision2022 #eurovisiontiktok

♬ original sound – Eurovision

14u20 🇬🇷 Amanda Tenfjord – Die Together

Griekenland stuurt dit jaar Amanda Tenfjord naar Turijn met het nummer Die Together. Zij is de volgende die mag repeteren.

Amanda staat alleen op het podium in een lange, zilverwitte jurk, omringd door omgevallen, lege stoelen tegen een blauwe achtergrond. Er is een echo op de stem die behoorlijk angstaanjagend aanvoelt.

@eurovision

Stunning performance from @Amanda Georgiadis Tenfjord elegantly taking the stage for Greece! 🇬🇷 #Eurovision2022 #EurovisionTikTok #Eurovision

♬ original sound – Eurovision

15u00 🇳🇴 SubWoolfer – Give That Wolf A Banana

Het laatste land dat mag repeteren voor de pauze is Noorwegen. Zij sturen SubWoolfer naar Turijn met het nummer Give That Wolf A Banana.

De Noren hebben weinig veranderd aan hun act in vergelijking met de act waarmee ze in de voorronde hebben gewonnen. Keith & Jim staan samen met drie dansers en een DJ op het podium. Volgens Eurovision.tv was de zang goed en de danspasjes subliem.

@eurovision

Yum, yum, yum! 🐺🍌🇳🇴 @Subwoolfer brought their iconic dance routine AND fireworks to Eurovision! #Eurovision2022 #EutovisionTikTok

♬ original sound – Eurovision

16u00 🇦🇲 Rosa Linn – Snap

Rosa Linn uit Armenië is de laatste die mag repeteren vandaag. Zij zal Armenië vertegenwoordigen met het nummer Snap.

Er is een volledig opgebouwde set voor deze act. Het is een witte kamer met muren en meubels die eruit zien alsof ze gemaakt zijn van plakbriefjes.

De set roteert ook (door mankracht, in plaats van een echt draaiend podium), wat een heel cool einde oplevert.

@eurovision

A performance that is full of surprises from @Rosa Linn for Armenia 👀 #Eurovision2022 #EurovisionTikTok #Eurovision

♬ original sound – Eurovision

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.