AvondUpdate [Zondag 7 Mei]

Elke avond sluiten wij bij Eurosongland af met een avondupdate. Wie was er volgens ons top en wie flopte helemaal? Welke vijf kandidaten zijn de favorieten van Leen en wat staat er morgen allemaal nog op het programma?

De topper en flopper van de dag

De topper van de dag
Sinds zijn winst in het SanRemoFestival staat de Italiaan Francesco Gabbani bij de bookmakers en menig fan op de eerste plaats. Francesco maakt die favorietenrol waar want hij zet een goede act neer. Bij het einde van zijn repetitie klonk er dan ook luid applaus vanuit de zaal. Het verslag van de tweede repetitie van Italië kan je hier terugvinden.
De flopper van de dag
De laatste flopper van de week is Spanje. Zijn popnummertje Do It For Your Lover pakt niet op de camera en komt nogal kinderachtig over. Manel is zeker een kanshebber voor de laatste plaats. Het verslag van de tweede repetitie van Spanje kan je hier terugvinden.
De andere kandidaten:
Er waren nog vier andere landen die repeteerden vandaag. Dat is in volgorde van repetitie: Oekraïne, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

De top vijf van Leen.

05. Țările de Jos Nederland: OG3NE – Lights and Shadows
04. Finlanda Finland: Norma John – Blackbird
03. Belgia België: Blanche – City Lights
02. Suedia Zweden: Robin Bengtsson – I Can’t Go On 
01. Italia Italië: Francesco Gabbani – Occidentali’s Karma
Heb jij ook een top vijf en wil je die delen met de rest van de wereld? Stuur hem dan door naar eurosongland@gmail.com. 

Morgen in Eurosongland.

De individuele repetities zijn afgelopen, vanaf morgen vinden er enkel nog generale repetities. Om 15u00 is er de eerste generale repetitie en om 21u00 vindt er nog één generale repetitie plaats. De laatste is de belangrijkste want daarin geven de vakjury’s hun punten. Morgen krijg je van beide generale repetities een verslag.
Volg onze Facebook- en Twitterpagina om steeds up to date te zijn!

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.