AvondUpdate [Zaterdag 06 Mei]

Elke avond sluiten wij bij Eurosongland af met een avondupdate. Wie was er volgens ons top en wie flopte helemaal? Welke vijf kandidaten zijn de favorieten van Davina en wat staat er morgen allemaal nog op het programma?

De topper en flopper van de dag

De topper van de dag
De topper van de dag was al direct de eerste inzending die vandaag mocht repeteren namelijk de drie meiden van OG3NE uit Nederland. Afgelopen dinsdag hadden ze al een zeer goede repetitie achter de rug en vandaag was het zelfs nog beter. De Nederlanders mogen opnieuw dromen van een goed resultaat volgende week. Meer informatie over de Nederlandse repetitie kan je hier terugvinden.
De flopper van de dag
Aan de andere kant van het spectrum zetten wij Litouwen. Fusedmarc brengt haar nummer Rain of Revolution overtuigend maar er is geen binding met de camera en het publiek. Meer informatie over de Litouwse repetitie kan je hier terugvinden.
De andere kandidaten:
Er waren nog twaalf andere landen die repeteerden vandaag. Dat is in volgorde van repetitie: Hongarije, Denemarken, Ierland, San Marino, Kroatië, Noorwegen, Zwitserland, Wit-Rusland, BulgarijeEstland en Israël.

De top vijf van Davina.

05. Belarus Wit-Rusland: Naviband – Story of my life
04. Franța Frankrijk: Alma – Requiem
03. Belgia België: Blanche – City Lights
02. Portugalia Portugal: Salvador Sobral – Amar pelos dois
01. Italia Italië: Francesco Gabbani – Occidentali’s Karma
Heb jij ook een top vijf en wil je die delen met de rest van de wereld? Stuur hem dan door naar eurosongland@gmail.com. 

Morgen in Eurosongland.

Morgen zijn er in Kiev de laatste individuele repetities. Het gastland Oekraïne mag om 09 uur beginnen en Frankrijk eindigt de laatste repetitie om 11u05. Ook deze landen mogen repeteren: Italië, Spanje, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Verder is er ook de openingsceremonie om 16u00.
Volg onze Facebook- en Twitterpagina om steeds up to date te zijn!

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.