🇷🇸 Alles over de tweede repetitie van Teya Dora.

🇷🇸 Alles over de tweede repetitie van Teya Dora.

Teya Dora is dit jaar geselecteerd om Servië te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival met het lied Ramonda. In de eerste halve finale zal zij aantreden als tweede van de avond. Hier ontdekt u alles over de tweede repetitie.

Ook de tweede repetitieronde verloopt achter gesloten deuren en dus zijn wij aangewezen op de berichten die naar buitenkomen van de EBU en de omroep zelf.

Het thema voor dit nummer lijkt sterk op die van toen Teya Dora in maart Pesma za Evroviziju, de nationale finale van Servië, won. Een grote rots, schaduwrijke verlichting, afbeeldingen van wolken, sterren en bliksem, en eindigend met een bloeiende ramonda-bloem. De klederdracht van Teya Dora is een donkergrijze jurk met een gelaagde rok. Tijdens de act zal er veel rook te zien.

Servië komt sterk voor de dag met een sterke ballade die tevens een goeie boodschap heeft. Qua startvolgorde heeft het niet de beste plaats gekregen tussen het sterke energieke begin van Silia uit Cyprus en de beats uit Litouwen. De bloem Ramonda is een sterke bloem die het toonbeeld is van wederopstanding en trots. Volgens ons haalt dit de finale en we geven het vier sterren.

⭐⭐⭐⭐

Het debuut van Servië vond plaats in 2007, eerder nam het land al deel onder de vlag van Joegoslavië (tot 1992) en Servië & Montenegro (2004-2005). Bij het debuut kon het land al direct winnen en het songfestival vond in 2008 plaats in de Servische hoofdstad Belgrado. Dit jaar won Teya Dora de nationale voorronde Pesma za Evroviziju met Ramonda. Ontdek meer over de Servische inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto EBU Foto’s Midden Alma Bengtsson & Sarah Louise Bennett | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.