🇮🇹 Alles over de tweede repetitie van Marco Mengoni.

🇮🇹 Alles over de tweede repetitie van Marco Mengoni.

Italië stuurt voor de tweede keer in de geschiedenis Marco Mengoni naar het Eurovisiesongfestival. Dit jaar neemt hij deel met het lied Due Vite.

Marco neemt een nieuwe outfit mee voor zijn tweede repetitie, dit keer een langere zilveren vest dat vervaagt naar zwart als een ombre-effect. Glitters zijn ook toegevoegd aan een deel van zijn broek. De RAI liet al weten dat bij elke repetitie Marco andere kledij zal aanhebben.

Twee dansers en een traprekwisiet staan ​​achter hem terwijl we een grote maan zien op de led-muur. Opnieuw levert Italië een prestatie van hoge kwaliteit die hoogstwaarschijnlijk aan de linkerkant van het scorebord zal staan.

Loting

Na elke repetitie wordt er geloot in welk deel van de finale Marco Mengoni zal aantreden. Marco zal aantreden tijdens de eerste helft van de finale.

YouTube

Na alle repetities komt er vanavond een YouTube filmpje uit waarin we beelden zullen zien van deze repetitiedag.

Foto’s

Meer over de Italiaanse inzending

Ontdek alles over de Italiaanse inzending voor het Eurovisiesongfestival via onze reeks The Road to Liverpool of bij ons verslag over de voorrondes.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Corinne Cumming | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.