🇬🇧 Alles over de tweede repetitie van Mae Muller.

🇬🇧 Alles over de tweede repetitie van Mae Muller.

De Britten zijn vandaag allemaal aan het vieren dat hun koning vanaf vandaag gekroond wordt maar voor Mae Muller moet het feest nog even wachten. Zij moet vandaag haar lied I wrote A Song voor de tweede maal repeteren.

Mae staat op het podium met vier in rood en zwart geklede dansers terwijl zij in een totaal zwarte outfit gekleed is. Voor het eerste deel van het nummer staan ​​​​ze allemaal op een verhoogd platform met een scherm ervoor, met afbeeldingen in pop-artstijl op de led-schermen, waaronder Mae’s gezicht dat in tweeën is gesneden, waardoor de illusie wordt gewekt dat ze binnen haar eigen hoofd aan het optreden is. Voor het laatste deel gaan ze allemaal naar de voorkant van het podium om de choreografie uit te voeren. Geen grote veranderingen hebben plaatsgevonden voor de tweede repetitie.

Loting

Het Verenigd Koninkrijk organiseert dit jaar het Eurovisiesongfestival en hun loting gebeurde al in maart. Mae Muller zal komende zaterdag als allerlaatste aantreden, op startpositie 26.

YouTube

Na alle repetities komt er vanavond een YouTube filmpje uit waarin we beelden zullen zien van deze repetitiedag.

Foto’s

Meer over de Britse inzending

Ontdek alles over de Britse inzending voor het Eurovisiesongfestival via onze reeks The Road to Liverpool of bij ons verslag over de voorrondes.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Sarah Louise Bennett – EBU | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.