🇫🇷 Alles over de tweede repetitie van La Zarra.

🇫🇷 Alles over de tweede repetitie van La Zarra.

La Zarra overtuigde tijdens de eerste repetitie van afgelopen donderdag. Vandaag mag ze voor de tweede keer repeteren met het lied Évidemment.

Zoals we zagen in het eerste repetitiefragment, staat La Zarra op een glinsterend platform versierd met glitters, gekleed in een nauwsluitende jurk die volledig is gemaakt van zwarte en rode pailletten. Het ‘platform’ is eigenlijk een bewegende kolom van vijf meter hoog, helemaal tot aan de vloer gedrapeerd in glinsterende zwarte stof. De stof verdwijnt en onthult een cilindrische kolom met een gespiegelde tegeltop. Aan het einde van de act is er pyro en verschijnt de Franse vlag op de led-muur achter La Zarra. Dit is heel Frans, dramatisch, heel Eurovisie, zoals de live feed van de blog van eurovision.tv beschrijft. En daarom kijken we uit naar de volledige uitvoering!

Loting

Na elke repetitie wordt er geloot in welk deel van de finale La Zarra zal aantreden. La Zarra zal aantreden tijdens de eerste helft van de finale op zaterdag 13 mei.

YouTube

Na alle repetities komt er vanavond een YouTube filmpje uit waarin we beelden zullen zien van deze repetitiedag.

Foto’s

Meer over de Franse inzending

Ontdek alles over de Franse inzending voor het Eurovisiesongfestival via onze reeks The Road to Liverpool of bij ons verslag over de voorrondes.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Corinne Cumming | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.