🇨🇭 Alles over de eerste repetitie van Nemo.

🇨🇭 Alles over de eerste repetitie van Nemo.

De eerste repetitie van de Zwitserse Nemo is afgewerkt. Hier ontdekt u alles over de eerste repetitie.

Tijd voor de Zwitserse Nemo om nu te repeteren – hen is een muzikant, zanger en songwriter met een grote aanhang in Zwitserland. The Code is een mix van rap, drum-‘n-bass en opera, en we hebben tijdens het pre-partyseizoen gezien dat Nemo het vocale bereik heeft om ze alle drie te leveren.

De video voor dit nummer gaf ons de hoop dat Nemo iets supercreatiefs naar het Eurovisiepodium zou brengen, en ze hebben NIET teleurgesteld: Nemo draagt een outfit gemaakt van roze en wit bont (met bijpassende bontlaarzen!), en hun belangrijkste rekwisiet is een wit rond platform met een diameter van twee of drie meter. Het kantelt en draait in alle richtingen – Nemo klimt erop, glijdt erop, danst erop, springt eraf – het geheel is een toonbeeld van balans, nauwkeurige timing en ambitie om codes te breken. Niet iets dat we OOIT eerder op het Eurovisie Songfestival hebben gezien – welkom bij de show, Nemo-fans.

@eurovision

When @nemothingsss said “Welcome to the show,” they meant it! Here’s how their first rehearsal looked 🇨🇭 #Eurovision2024

♬ original sound – Eurovision

Zwitserland is één van de zeven stichtende leden van het Eurovisiesongfestival en zelfs het allereerste songfestival werd gehouden in het land én werd gewonnen door het land. Ook Céline Dion won voor Zwitserland het Eurovisiesongfestival in 1988. Dit jaar behoort het land tot de absolute topfavoriet voor de eindoverwinning omdat Nemo de interne selectie won met The Code. Ontdek meer over de Zwitserse inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto EBU Foto’s Midden Corinne Cumming & Sarah Louise Bennett | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.