🇨🇾 ‘All Together Now’ kiest kandidaat Cyprus in 2023.

🇨🇾 ‘All Together Now’ kiest kandidaat Cyprus in 2023.

OGAE Griekenland heeft meer informatie over de selectieprocedure van de Cyprioten bekend gemaakt.

De omroep zal zijn kandidaat kiezen via de talentenwedstrijd All Together Now: Koklonis Decides. Het is de bedoeling dat vanaf half oktober de wedstrijd start en dat we eind december/begin januari de uiteindelijke winnaar kennen. Uit elke show zullen er twee kandidaten geselecteerd worden voor de halve finale. In de finale zullen er tien kandidaten deelnemen.

Maar hoe worden die kandidaten bepaald? Om verder te komen in de show, zullen de kandidaten indruk moeten maken op “de 100”! Een muur van 100 mensen die op hun knopje kunnen drukken als ze vinden dat die persoon het verdient om door te gaan. Deze 100 zouden bestaan ​​uit muzikanten en componisten in allerlei genres, langs Griekse en Cypriotische Eurovisiesterren en andere grote namen uit de industrie van beide landen. Maar dat is niet alles, want een deel van dat enorme panel zal plaatsen hebben gereserveerd voor vertegenwoordigers van de OGAE-clubs van Griekenland en Cyprus!

All Together Now: Koklonis Decides zal uitgezonden worden op de Griekse zender ALPHA Greece en op de Cypriotische openbare omroep.

Cyprus op het Eurovisiesongfestival.

Cyprus debuteerde op het Eurovisiesongfestival in 1981. Hun beste resultaat op het festival was in 2018 toen Eleni Foureira tweede werd met Fuego.

📷: EBU / Nathan Reinds

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.