Alcazar maakt comeback tijdens finale Eurovisiesongfestival 2024.

Alcazar maakt comeback tijdens finale Eurovisiesongfestival 2024.

SVT is erin geslaagd om één van de meest iconische Zweedse popgroep aller tijden te overtuigen om een comeback te maken namelijk… Alcazar!

Naast het eren van Abba (zie onderstaand bericht) zien we dus ook de comeback van Alcazar in de finale.

De goden van de discopop hebben vijf keer meegedaan aan de Zweedse voorselectie voor het Eurovisiesongfestival, Melodifestivalen. Maar ze hebben de wedstrijd nooit kunnen winnen.

“Als er iemand is die de feestelijke sfeer kan creëren die we willen creëren in de Malmö Arena om het 50-jarig jubileum te vieren, dan is het Alcazar. Daarom zijn we zo blij dat we een leuke manier hebben gevonden om ze erbij te betrekken, zodat ze zich voor één avond met ons konden herenigen.”

Alcazar – bestaande uit Andreas Lundstedt, Lina Hedlund en Tess Merkel – zal een show neerzetten die het feest goed op gang zal brengen terwijl we wachten op de resultaten.

Naast hun Melodifestivalen-hits Not A Sinner Nor A Saint, Alcastar, Stay The Night, Headlines en Blame It On The Disco, heeft het trio in vele internationale hitlijsten gestaan met Crying At The Discotheque, This Is The World We Live In en vele andere.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.