Turijn LIVE| Tweede repetitie van Stefan uit Estland.

Turijn LIVE| Tweede repetitie van Stefan uit Estland.

Dag zeven van de repetities en de repetities gaan onvermoeid verder. In de tweede repetitieronde krijgt elk land 20 minuten om hun act op punt te stellen en deze keer mogen wij meekijken.

ERR, de Estse openbare omroep zag het voor het Eurovisiesongfestival groots. De wedstrijd Eesti Laul kreeg 4 voorrondes, 2 halve finales en één grote finale. In de finale stonden tien kandidaten die streden voor het ticket richting Turijn. Het was uiteindelijk Stefan die de superfinale kon winnen met zijn inzending Hope.

Tweede repetitie van Estland

De Estse inzending start in het Wilde Westen met een effectje op de camera. Dit zagen we ook bij de Estse voorronde. Ook de schermen tonen beelden van het Wilde Westen. Wij zijn totaal niet mee met die Wilde Westen fantasie van de Esten maar oké.

Het podium is verlicht in het goud in het begin en later gaat het over naar het blauw.

Stefan is gekleed in een crèmekleurige jas en broek. Hij treedt om te beginnen op met zijn gitaar en legt die vervolgens op zijn rug. Het was een sterke zang van Stefan deze ochtend. Hij is zelfverzekerd.

Beeldmateriaal van de repetitie

De persconferentie kan je hier bekijken.

Kans om door te stoten naar de finale

Deze tweede halve finale is een mengelmoes van verschillende stijlen en rariteiten. Sommige gaan sneuvelen en anderen gaan door naar de finale. Estland is één van die landen die kan sneuvelen of doorgaan. Wij denken dat het kwartje naar een finaleplaats valt.

Bookmakers78% (5e plaats)
12points60%

Lees ook:

📷: EBU / Corinne Cumming

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.