🇦🇹 Alles over de eerste repetitie van Kaleen.

🇦🇹 Alles over de eerste repetitie van Kaleen.

De eerste repetitie van de Oostenrijkse Kaleen is afgewerkt. Hier ontdekt u alles over de eerste repetitie.

De Oostenrijkse Kaleen is hier om ons eraan te herinneren dat als liefdesverdriet het probleem is, rave de oplossing is. Qua act hangt er een omgekeerde piramide van metalen steigers boven het midden van het podium, die lasers afschiet, waardoor het podium een rave-sfeer krijgt. Ze begint de voorstelling in een lange witte jas met sleep, maar dat wordt achterwege gelaten zodra de bas aanslaat en een zilverkleurig glitterpakje en dijlaarzen zichtbaar worden. Ze heeft vier mannelijke achtergronddansers, gekleed in een zwarte cargobroek, mouwloze jassen en oversized omhullende zonnebrillen. Met Kaleen leveren ze een volwaardige dansroutine die het hele podium bestrijkt. Rook- en stoomstralen, EN Kaleen probeerde een andere (en veel luchtiger) witte jas. Geen idee welke de tweede repetitie zullen halen – daar komen we later deze week achter!

@eurovision

Rum-di-dum-dum rehearsals have started for Austria, and the lasers are out for @kaleenmusic 🇦🇹 #Eurovision2024

♬ original sound – Eurovision

In 1957 maakte Oostenrijk zijn debuut op het Eurovisiesongfestival. In al deze jaren kon het land tweemaal winnen. De eerste maal was in 1966 met Merci, Chérie, gezongen door Udo Jürgens en door Conchita Wurst met Rise Like a Phoenix in 2014. Dit jaar werd intern gekozen voor Kaleen met het lied We Will Rave. Ontdek meer over de Oostenrijkse inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto EBU Foto’s Midden Corinne Cumming & Sarah Louise Bennett | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.