Junior LIVE: Deze drie presenteren het Junior Eurovisiesongfestival.

Straks is er het Junior Eurovisiesongfestival en sinds een maand weten we ook wie het festival zal presenteren. Eugene Perlin, Helena Meraai & Zena zullen de live-show op zich nemen.
Eugene Perlin (midden)
Eén man en twee vrouwen zullen dus het festival presenteren. De man in het gezelschap is Eugene Perlin, een doe-het-al bij de Wit-Russische omroep. Zo maakt hij deel uit bij de nieuwsdienst als presentator van de ontbijtshow en doet hij vaak nieuwsuitzendingen. Elke zaterdagavond is Eugene ook te bewonderen in een eigen show. Daarnaast is hij ook de commentaarstem voor het grote Eurovisiesongfestival voor de zender.
Helena Meraai (rechts)
De jongste van het gezelschap is de vijftien jarige Helena Meraai. Zij is geboren in Minsk in mei 2003 en sinds 2006 staat ze op verschillende podia. Haar grootste optreden deed ze vorig jaar in Tbilisi. Ze vertegenwoordigde er toen Wit-Rusland op het Junior Eurovisiesongfestival met het nummer I Am The One. Ze eindigde op een vijfde plaats.
Zena (links)
De laatste die we voorstellen is de zangeres Zena. Zij is een jaartje ouder dan Helena maar ook een echte ster in het land. Met meer dan 100 000 volgers op Instagram is ze razend populair. Ook Zena heeft ervaring met het Junior Eurovisiesongfestival. In 2015 en 2016 nam ze deel aan de nationale voorronde in het land
Meer over het festival kan je vinden in onze dossierpagina.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.