๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช Wie vertegenwoordigt Duitsland in Nice? Stemming is open.

๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช Wie vertegenwoordigt Duitsland in Nice? Stemming is open.

In Duitsland heeft KiKa, de online stemronde geopend voor het junior Eurovisiesongfestival. Vijf kandidaten maken nog kans om het land te vertegenwoordigen in Nice.

De Duitsers hebben de keuze tussen vijf kandidaten waarvan er op dit moment รฉรฉn minuut van hun inzending bekend is. Via deze site kan je de รฉรฉn minuut al beluisteren en stemmen. Enkel inwoners van Duitsland kunnen stemmen op hun favoriet en deze resultaten tellen mee voor 50% van het eindresultaat. De andere 50% komen van een internationale vakjury.

Kandidaten Duitse voorronde Nice

  • TobyStand Up
  • FIA Ohne Worte
  • Lenny Lieben lernen
  • Adriano Be My Girl
  • RAHEL Believe

Op maandag 18 september sluit de online stemronde en normaal kennen wij die dag ook de Duitse kandidaat voor het junior Eurovisiesongfestival. Het volledige lied zal samen met de videoclip uitkomen op vrijdag 13 oktober.

Duitsland op het junior Eurovisiesongfestival

Duitsland maakte pas in 2020 zijn debuut op het junior Eurovisiesongfestival. De kinderzender KiKa (onderneming van ARD en ZDF) staat in voor de selectie van de kandidaten. In 2023 behaalde het land zijn beste resultaat. FIA kon toen negende worden met het lied Ohne Worte.

๐Ÿ“ท: KiKa

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.