Vandaag| Bekendmaking inzending San Marino.

Vandaag| Bekendmaking inzending San Marino.

Senhit mag dit jaar het kleine San Marino vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Vandaag maakt ze haar inzending officieel bekend.

De zangeres werd door de San Marinese openbare omroep SMRTV intern geselecteerd om het land te vertegenwoordigen in Rotterdam. Normaal zou Senhit vorig jaar aantreden met het nummer Freaky! maar door gekende redenen ging het niet door.

Van de omroep krijgt ze dus een nieuwe kans dit jaar. Normaal ging het nummer voorgesteld worden op 23 februari maar door technische problemen is de bekendmaking verschoven naar vandaag. Een exact moment is niet bekend gemaakt.

Deze middag verscheen op het YouTube kanaal van het Eurovisiesongfestival al een voorsmaakje van de inzending. Straks rond 23u59 wordt het nummer volledig uitgebracht.

Hou dus zeker onze sociale media kanalen in de gaten voor meer informatie:

San Marino op het Eurovisiesongfestival.

Het kleinste land dat deelneemt aan het Eurovisiesongfestival is San Marino. Het land nam in 2008 voor het eerst deel maar kon nooit echt goed scoren. In totaal stond het land al drie maal in de finale met in 2019 het beste resultaat. Toen kon Serhat een 19e plaats behalen met Say Na Na.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.