Vandaag| 13 maart 2023.

Vandaag| 13 maart 2023.

Gisternacht was de deadline voor alle inzendingen voor het Eurovisiesongfestival. Op het nippertje kregen we nog de Griekse inzending maar Armenië, Azerbeidzjan en Georgië hebben de deadline niet gehaald. Vandaag komt alvast de Azerbeidzjaanse inzending uit maar er is ook de delegatiemeeting in Liverpool.

De delegatie’s van bijna alle zevenendertig deelnemende omroepen zullen in Liverpool, Verenigd Koninkrijk, zijn voor een dag vol vergaderingen, aangezien ze een update ontvangen van de omroepen BBC en UA:PBC over de voorbereidingen voor het Eurovisiesongfestival in mei.

Ook is elk van de omroepen verplicht om de definitieve versie van hun nummer in te dienen voor het Songfestival. Daarnaast dienen ze ook hun plannen in voor de act in mei. Eventuele wijzigingen aan nummers na deze datum moeten worden goedgekeurd door de Referentiegroep van het Eurovisiesongfestival.

16u00 🇦🇿 Bekendmaking inzending Tell Me More

De Azerbeidzjaanse omroep Ictimai zal vanavond hun inzending officieel voorstellen. Het land stuurt de broers Turan & Tural Bağmanovlar naar Liverpool met Tell Me More. Rond 16u00 gaat het lied in première.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.