Vandaag| 10 maart 2022.

Vandaag| 10 maart 2022.

We zitten in de laatste lijn in de voorrondes voor het Eurovisiesongfestival. Tegen maandag zouden in principe alle inzendingen voor Turijn bekend zijn. Vandaag maken drie omroepen hun inzending bekend.

Een overzicht:

08u45 🇧🇪 Bekendmaking lied
15u00 🇬🇷 Bekendmaking lied
NTB 🇬🇧 Bekendmaking kandidaat + lied

08u45 🇧🇪 Bekendmaking lied

De Waalse omroep RTBF was het de allereerste om zijn kandidaat voor het Eurovisiesongfestival 2022 bekend te maken. Vandaag is het eindelijk tijd voor het nummer Miss You in première te laten gaan. De première is live te volgen op Vivacité en La Une. Rond 08u45 gaat de videoclip in première via YouTube.

15u00 🇬🇷 Bekendmaking lied

Amanda Tenfjord is intern geselecteerd door de Griekse openbare omroep ERT om het land te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Vandaag gaat haar lied voor Turijn in première. Het nummer zal in première gaan tijdens de middagshow dat start om 15u00. Wie de uitzending wil volgen kan hier terecht.

NTB 🇬🇧 Bekendmaking kandidaat + lied

Gisteravond werd bekend dat we vandaag de Britse inzending voor het Eurovisiesongfestival mogen verwachten. De geruchten gaan dat Sam Ryder met SPACE MAN de Britse inzending is. Wanneer exact de bekendmaking volgt is nog niet bekend.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.