Turijn LIVE| Tweede repetitie van Sheldon Riley uit Australië.

Turijn LIVE| Tweede repetitie van Sheldon Riley uit Australië.

Dag zeven van de repetities en de repetities gaan onvermoeid verder. In de tweede repetitieronde krijgt elk land 20 minuten om hun act op punt te stellen en deze keer mogen wij meekijken.

De Australische omroep SBS One organiseerde voor de derde maal de wedstrijd Eurovision: Australia decides. Elf kandidaten werden geselecteerd voor de wedstrijd die plaatsvond op 26 februari 2022. . Een combinatie van kijkers (50%) en een vakjury (50%) bepaalde samen wie de winnaar werd. Het werd een spannende uitslag. Sheldon Riley kreeg bij zowel de kijkers als de vakjury niet de eerste plaats toebedeeld maar door het verlies van de andere kandidaten kon hij toch winnen met het nummer Not The Same.

Tweede repetitie van Australië

Sheldon staat aan de voet van twee trappen, voor een microfoonstandaard. Terwijl de uitvoering statisch is, is het camerawerk ongelooflijk dynamisch. Voor de middel van het nummer komen nog twee trappen bij elkaar en Sheldon loopt de twee trappen op om de top van deze trap te bereiken. De verlichting is helder om te contrasteren met de donkere enscenering, met droogijs dat het podium overspoelt

In tegenstelling tot de nationale finale draagt ​​Sheldon Riley een uitgebreide witte jurk – vergelijkbaar met een trouwjurk – maar zijn juwelenmasker is teruggekeerd. Het masker blijft op tot het ‘grote moment’.

Zijn zang is ongelooflijk beheerst.

Beeldmateriaal van de repetitie

De persconferentie kan je hier bekijken.

Kans om door te stoten naar de finale

Bookmakers80% (3e plaats)
12points80%

Lees ook:

📷: EBU / Andres Putting

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.