Straks bekendmaking nummer Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis kon niet lang meer wachten om haar nummer voor te stellen aan het grote publiek. Binnen enkele uren zal haar nummer voor het eerst gedraaid worden op de radiozender NPO Radio 2 tijdens het programma Gouden uren van Daniel Dekker. 
Het nummer zal voor de eerste keer gedraaid worden tussen 9 en 10u en is te beluisteren via de livestream van de radiozender of via Telenet digitial tv. Morgen zal Trijntje haar nummer brengen tijdens de liveshow van The Voice of Holland op RTL4. 

Nederland op het Eurovisiesongfestival in 2014.

Vorig jaar werd opnieuw de weg gekozen van het betere lied. The Common Linnets bestaande uit de bekende Ilse De Lange en Waylon werden intern gekozen door de toenmalige TROS. Na een intense samenwerking tussen een groep liedjesschrijvers werd het nummer Calm after the storm voorgesteld aan het Nederlandse publiek. Deze kon in het begin het lied niet echt smaken maar alles veranderde toen The Common Linnets net niet wonnen in Kopenhagen. Het beste resultaat na 1975 werd behaald en Nederland werd weer eurosonggek. Ilse De lange kreeg in heel Europa lof voor haar nummer.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.