Pauline wint Junior ESC – Wer fährt nach Paris?

Pauline wint Junior ESC – Wer fährt nach Paris?

Bij de Duitse omroep KiKa werd deze avond beslist wie Duitsland mag vertegenwoordigen tijdens het junior Eurovisiesongfestival 2021. De keuze ging nog tussen drie kandidaten en drie liedjes.

Marta, Pauline en Emelie zongen tijdens de live uitzending van Junior ESC – Wer fährt nach Paris? twee liedjes. De liedjes werden al op voorhand gekozen door een vakjury. Gut so, Hausboot en Imagine Us. Het publiek mocht beslissen wie naar Parijs mag en met welk nummer.

De keuze viel op de 12-jarige Pauline met het nummer Imagine Us. Ze is afkomstig uit Koblenz en ze bespeelt piano en drums. Voor haar jonge leeftijd won Pauline al verschillende muziekwedstrijden zoals de Jugend Musiziert.

Resultaten Junior ESC – Wer fährt nach Paris?

  1. Pauline – Imagine Us
  2. Pauline – Hausboot
  3. Emelie – Imagine Us (uitgeschakeld in de eerste ronde)
    Emelie – Gut so (uitgeschakeld in de eerste ronde)
    Marta – Imagine Us (uitgeschakeld in de eerste ronde)
    Marta – Gut so (uitgeschakeld in de eerste ronde)

De televisieshow werd deze avond gepresenteerd door Jessica Schöne en Ben Blümel vanuit Central Club in Erfurt. Pauline is de tweede artiest die Duitsland meg vertegenwoordigen op het junior Eurovisiesongfestival.

Duitsland op het junior Eurovisiesongfestival

Duitsland maakte pas in 2020 zijn debuut op het junior Eurovisiesongfestival. De kinderzender KiKa (onderneming van ARD en ZDF) staat in voor de selectie van de kandidaten.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.