Noorse finale op 20 februari 2021.

Noorse finale op 20 februari 2021.

De Noorse omroep was in volle coronacrisis duidelijk dat er een nieuwe editie van Melodi Grand Prix komt in 2021 en de omroep houdt vast aan hun plannen.

In een interview met escNorge belooft Stig Karlsen (de baas van de wedstrijd) dat het een groots, emotioneel en een wedstrijd zal zijn die dicht bij de kijkers zal staan. Het Noorse volk zal samengebracht worden bij één van de grootste evenementen van 2021, op welke manieren dit zal gebeuren is nog niet echt duidelijk.
Net zoals in 2020 zal de editie van 2021 bestaan uit vijf halve finales en één grote finale. De eerste halve finale staat gepland op zaterdag 16 januari 2021. Vijf weken later, op 20 februari zal er de finale zijn met tien kandidaten. Alle uitzendingen zullen plaats vinden in de H3 arena in de Noorse stad Fornebu.
Wat nog een onzekerheid is of er publiek aanwezig zal zijn tijdens de uitzendingen. Volgens Stig Kalsen zal er wel publiek aanwezig zijn maar niet de normale getallen die we gewoon zijn van een Noorse finale, alles hangt af van de evolutie van de coronacrisis in Noorwegen.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.