πŸ‡³πŸ‡± Mia Nicolai & Dion Cooper voor Nederland naar Liverpool!

πŸ‡³πŸ‡± Mia Nicolai & Dion Cooper voor Nederland naar Liverpool!

We kennen een nieuwe kandidaat voor het Eurovisiesongfestival 2023. De Nederlandse omroep maakte vandaag bekend dat Mia Nicolai en Dion Cooper naar het festival gaan.

Tijdens de uitzending van Aan de Slag! op de Nederlandse NPO Radio 2 werd deze ochtend het nieuws bekend gemaakt. De twee jonge artiesten zijn door Songfestival-winnaar Duncan Laurence en songwriter Jordan Garfield bij elkaar gebracht en met z’n vieren schreven ze een song die grote indruk maakte op de hele selectiecommissie, waarna ze unaniem werden aangewezen als de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival in 2023.

Het Songfestival is hΓ©t podium waar mensen kunnen zien wat je als artiest te brengen hebt. Na al die jaren hard werken aan het vertalen van ons gevoel in muziek is dit een geweldige kans om op zo’n grote schaal ons verhaal te vertellen. Het voelt fantastisch en nog een beetje onwerkelijk dat de selectiecommissie van AVROTROS voor onze song heeft gekozen, maar we zijn er klaar voor om Europa iets positiefs te brengen.

Mia & Dion

Het lied voor Liverpool zit nog in de maakfase en draagt nog geen titel. In het voorjaar zal het duo het lied voorstellen.

Mia & Dion hebben samen nog geen liedjes uitgebracht, enkel solo-nummers. Hieronder kan je de stemmen en de liedjes van het duo ontdekken.

πŸ“·: AVROTROS

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.