Malmö Vandaag| Zaterdag 11 mei 2024.

Malmö Vandaag| Zaterdag 11 mei 2024.

Met zesentwintig zijn ze, de kandidaten die vanavond zullen strijden voor de overwinning van het Eurovisiesongfestival. Dit staat er nog allemaal op het schema vandaag.

Gisteren was het een chaotische dag tijdens de generale repetities van de finale. Hopelijk gaat het vandaag een stuk beter en verloopt alles rustiger.

Deze namiddag, om 13u30 wordt de finale voor de derde keer gerepeteerd. Bij deze generale repetitie zal er publiek aanwezig zijn. Het hoogtepunt is natuurlijk deze avond, om 21u00 want dan is er de live-uitzending van de finale van het Eurovisiesongfestival. 26 landen strijden voor de winst en de beker van het 68e Eurovisiesongfestival. Wordt het Baby Lasagna uit Kroatië, Eden Golan uit je weet wel waar of toch iemand anders? Rond 01u deze nacht moeten we het weten.

De uitzending is live te volgen via alle deelnemende omroepen maar ook via VRT1, VRTMax, NPO1 en YouTube. 👇

Bij 12Points houden wij jullie op de hoogte van het reilen en zeilen van de voorbereidingen van het Eurovisiesongfestival 2024. Naast het nieuws van de repetities is er ook een avondupdate op onze Instagram en de reeksen ‘De bookmakers’, ’12 poäng till Sverige’ en ‘Tv-Tip’ op onze site.

Volg zeker onze sociale media om op de hoogte te blijven van al het nieuws van het Eurovisiesongfestival.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.