Malmö Vandaag| Zaterdag 04 mei 2024.

Malmö Vandaag| Zaterdag 04 mei 2024.

De individuele repetities komen vandaag tot zijn einde. Vandaag mogen de laatste zes landen voor de tweede maal repeteren.

In de Malmö Arena worden vandaag zes artiesten verwacht voor hun tweede individuele repetitie. Voor elke repetitie is er backstage een In-Ear Monitoring Repetitie (het oortje). Dan wordt elke delegatie begeleidt naar het podium waarbij iedereen 20 minuten krijgt om hun inzending te presenteren. In de meeste gevallen zal elke inzending tweemaal gezongen worden.

Na de repetitie gaat elke delegatie naar de kijkzaal, om de opname van de repetitie te bekijken. Hier worden eventuele wijzigingen op het gebied van visuals, camerawerk, choreografie, etc. besproken. Maar nu kunnen enkel nog kleine aanpassingen gebeuren. De volgende keer dat de kandidaat op het podium staat is voor de generale repetities.

Repetitieschema 04 mei 2024

Alle repetities van vandaag verlopen achter gesloten deuren maar met het nieuws die we binnenkrijgen houden we jullie op de hoogte.

Bij 12Points houden wij jullie op de hoogte van het reilen en zeilen van de voorbereidingen van het Eurovisiesongfestival 2024. Naast het nieuws van de repetities is er ook een avondupdate op onze Instagram en de reeksen ‘De bookmakers’ en ‘Tv-Tip’ op onze site.

Volg zeker onze sociale media om op de hoogte te blijven van al het nieuws van het Eurovisiesongfestival.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.