Live in Tel Aviv| Tweede repetitie van Noord-Macedonië.

Dit jaar is er geen enkel nieuw land op het Eurovisiesongfestival maar is er wel één land dat van naam is veranderd. De VJR Macedonië heeft dit voorjaar zijn naam veranderd in Noord-Macedonië. Nieuwe naam of niet, ze sturen wel een oude bekende naar Tel Aviv. Tamara vertegenwoordigde het land in 2008 maar kon toen de finale niet bereiken. Dit jaar probeert ze het opnieuw maar dan met het nummer Proud.
Tweede repetitie
Iets later dan gepland komt Tamara uit Noord-Macedonië op het podium voor haar tweede repetitie. Tamara’s stem is gewoon geweldig en past perfect bij dit nummer. De hoge noten brengen ons gewoon kippenvel. 
Er waren enkelen die lachten met de jurk van Tamara maar ze blijft de groene jurk dragen tijdens deze repetitie. Aan de camerastandpunten werd er ook gewerkt en het is nu veel beter. Na de repetitie kreeg Tamara veel applaus van het aanwezige publiek.
Noord-Macedonië komt met een powerballade naar het Eurovisiesongfestival en staat in een sterke halve finale. Toch denken wij dat deze inzending de finale zal kunnen bereiken.

Lees ook
BRON: EBU / Foto: / Eigen berichtgeving

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.