Live in Stockholm: Tsjechië.

De tweede dag van de repetities wordt geopend door Gabriela uit Tsjechië. Zij zingt komende week I Stand tijdens de eerste halve finale.

Gabriela mag de tweede dag openen. Toen ze haar eerste repetitie deed stopte ze in het begin van haar nummer en vroeg ze enkele vragen over het podium. Dus maar opnieuw beginnen met zingen dan maar. Gabriela staat op het podium met een witte jurk en ze zingt zeer goed. Ze kan het nummer I Stand volledig aan. De videoclip wordt ook doorgetrokken naar het podium vooral de driehoeken zien we op het podium terug. Tsjechië komt dit jaar met een goede act en een steengoede zangers, een eerste finaleplaats moet dit jaar echt wel lukken voor de Tsjechen.

Het doel van Gabriela tijdens deze Eurovisiesongfestival is om als eerste Tsjechische ooit de finale te halen, daarvoor is ze nerveus maar het zijn gezonde zenuwen. Verder vertelde ze ook dat haar ervaringen in Europa als in de Verenigde staten vergelijkbaar zijn. Je moet nu eenmaal op beide plaatsen hard werken, vertelde ze. Ken Tamplin is haar stemcoach. Het verhaal gaat dat Gabriela een YouTbe video van de coach had gezien en zo onder de indruk was dat ze door hem getraind wil worden. Op het einde van haar persconferentie bracht ze verzameling van 65 liedjes in 4 minuten.Bron: EBU/Foto: Thomas Hanses

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.