Live in Stockholm: Letland.

Dag drie van de repetities en deze wordt geopend door Just uit Letland. Hij zingt Heartbeat tijdens de tweede halve finale.

De derde dag van de repetities wordt geopend met een goede inzending, opnieuw één uit Letland. Justs staat alleen op het podium, zoals bij de Letse voorronde Supernova. Hij draagt een leder jasje en een paarse t-shirt. Het decor is verguld met rode tinten, soms zie je de Letse nationale kleuren achter de zanger. Justs doet het zeer goed tijdens zijn eerste repetitie, zingt goed en staat met veel enthousiasme op het podium. Finale wenkt voor de Let.

Justs mag de eerste persconferentie van de dag openen. Hij begon als straatmuzikant in Riga en hoopt dat hij dat nu in de toekomst ook verder zal kunnen doen, hij vind het gewoon geweldig om op te treden voor een klein publiek. Tijdens zijn repetitie van vandaag had hij geen last van zenuwenen. Enkel voor de meet and greet met de pers. Justs is blij dat de slechte resultaten van Letland vorig jaar eindelijke verbroken zijn met de inzending van Aminata, de zangeres is trouwens de schijfster van deze Letse inzending. Hij hoopt dat Heartbeat even goed zal scoren. Later dit jaar zal er meer muziekwerk van Justs naar buiten komen. 


Bron: EBU/ Foto: eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.