Live in Lissabon: Noorwegen.

Alle landen van de eerste halve finale hebben hun tweede repetitie achter de rug en nu is het tijd voor de landen van de tweede halve finale. Beginnen doen we met Noorwegen. Alexander Rybak zal proberen om Noorwegen een nieuwe overwinning te schenken. Hij deed dit al eens in 2009. Of het negen jaar later nog eens lukt komen we later te weten.
Repetitie

Het gaat snel als je je amuseert dus is het al tijd aan de laatste van deze voormiddag. Afgelopen dagen was er een ‘roddel’ in Lissabon dat Alexander ziek zou zijn maar daar was er deze voormiddag niets van te merken. Hij werkte een goede eerste repetitie af en kan zijn nummer naar een hoger niveau tillen. 

Madame Soleil
Alexander Rybak is zijn charme op het podium duidelijk nog niet kwijt en dat zal hem komende donderdag zeker geen windeieren leggen. Het is een grote naam in de wereld van het Eurovisiesongfestival en ook dat zal hem extra punten opleveren. Het nummer is niet van een hoog niveau maar het enthousiasme van het team maakt alles goed. Deze inzending zal wel de finale halen.

(bron: Eigen berichtgeving / EBU / Foto: Andres Putting)

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.