Junior LIVE| Repetities Wales, Rusland en Portugal.

In de Gliwice Arena is de lunchpauze afgelopen. Er worden deze namiddag nog vijf artiesten verwacht voor hun eerste repetitie. Erin Mai uit Wales mag de namiddag repetities starten. Ook Tatyana Mezhentseva & Oorzhak Denberel uit Rusland en Joana Almeida uit Portugal worden verwachten.
  • 13:40 Wales
Na de middag is het tijd voor Wales. Voor de tweede keer komt het land met een zangeres naar het festival. Erin Mai wordt vergezeld door vier dansers. Zijzelf staat midden op het podium achter een microfoon. Op de achtergrond wordt er vaak een hart geprojecteerd. Een verwijzing naar de titel van haar nummer Calon yn Curo (Heart Beating).
Wil je meer te weten komen over de inzending van Wales? Neem dan zeker een kijkje in onze reeks The Road to Gliwice.

  • 14:20 Rusland

Tatyana Mezhentseva en Denberel Oorzhak deelden het podium terwijl ze A Time For Us repeteerden onder een galactische achtergrond. Het duo vertegenwoordigt Rusland met een opbeurend lied over de benadering van het leven van de huidige generatie: “Het ligt in onze macht om de wereld een betere plek te maken en onze planeet te redden! Het maakt niet uit uit welk land je komt of familie die je heeft grootgebracht – het draait allemaal om ons.”

  • 15:00 Portugal
Portugal stuurt dit jaar Joana Almeida naar het junior Eurovisiesongfestival met het nummer Vem Comigo (Come With Me). De jonge zangeres staat alleen op een kleurrijk, interactief podium. De belangrijkste tekst van haar nummer wordt geprojecteerd op de schermen achter haar. Dit om de boodschap van hoop en actie beter tot zijn recht te laten komen. In onze reeks The Road to Gliwice stelden wij Joana voor. Deze kan je hier herlezen.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.