Junior LIVE: Repetities van Rusland, Servië, Nederland en Oekraïne.

Dag twee van de repetities is aangebroken. Opnieuw zullen er vandaag acht landen hun eerste repetitie afwerken. In de namiddag (voormiddag bij ons) zijn dit Rusland, Servië, Nederland en Oekraïne.
! LET OP: Constante Update ! 
10:40 Rusland: Polina Bogusevich – Wings
De Russische repetitie begon niet goed, er waren problemen met de staging en het decor maar na een tijd kwam alles goed. Polina wordt bijgestaan op het podium door een paar dansers en heel wat attributen. Alles lijkt op een prachtige videoclip en je voelt zo dat Rusland komende zondag zal meespelen voor de titel. Polina zong nagelloos perfect.

11:20 Servië: Irine Brodić & Jana Paunović – Ceo svet je naš
De Serven komen dit jaar met een duo naar het Junior Eurovisiesongfestival. Het duo zal tijdens hun optreden instrumenten bespelen maar het komt allemaal niet natuurlijk over. Misschien moeten de twee zangeresjes nog een beetje oefenen en hun zenuwen onder controle krijgen. Zang zat wel leuk, ze klinken samen beter dan alleen. 

12:00 Nederland: Fource – Love Me
Het hoogtepunt van de tweede repetitiedag was natuurlijk de eerste repetitie van Fource. De jongens komen heel goed over op beeld en lijken zich echt gelukkig te voelen op het podium. Het camerawerk van de Georgische omroep GPB is oké, het einde is wel prachtig in beeld gebracht. Fource komt goed over op beeld en gebruiken hun aaibaarheidsfactor goed. Dit zal komende zondag wel wat puntjes opleveren. Een minpuntje was misschien de stemmen, ze lijken niet echt toonvast maar daar kan tegen zondag nog veel aan veranderen. De kostuums van de jongens zien er alvast leuk uit en ook de setting is goed gedaan. Het doet ons een beetje denken aan de kleuren die enkele jaren geleden ook gebruikt werden.

12:40 Oekraïne: Anastasiya Baginska – Do not stop
Als laatste deze namiddag mag de Oekraïense Anastasiya het podium in Georgië op. De Oekraïense inzending heeft dit jaar iets met bomen want ze sleuren er één het podium op. Anastasiya zit in het begin van haar nummer in de boom samen met een gitarist, later zal ze over het podium wandelen. Het ziet er allemaal best aardig uit. We merken wel dat Anastasiya met serieuze zenuwen zit want in het begin trilt haar stem. Gelukkig maakte ze het in de loop van het nummer wel goed.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.