Junior LIVE: Repetities van Rusland, Oekraïne, Albanië en Wit-Rusland.

Vandaag gaan we verder met de eerste repetities. Gisteren kwamen er al acht landen aan de beurt en vandaag volgen er nog negen. Deze voormiddag zijn dat: Rusland, Oekraïne, Albanië en Wit-Rusland.

10:00 Rusland: Water of Life Project – Water of life
Als eerste deze morgen mogen de Russische meisjes van Water of Life Project repeteren. De frontzangeres Sofia Fisenko zong goed. Alle vier de meisjes droegen tijdens deze repetities etnische kledij. Het podium is verhuld met water, om in het thema te blijven natuurlijk. Mooi is het einde dat de meisjes een hart maken met hun armen.  

10:40 Oekraïne: Sofia Rol – Planet Craves for LoveDe Oekraïense Sofia zal als tweede deze morgen mogen repeteren. Sofia wordt bijgestaan door een danser en een grote paraplu. Het podium is gekleurd in paars en blauwe tinten. Het is een rustige inzending die van Oekraïne waarbij de zang vooral wordt afgeleid door de danser achter Sofia.11:20 Albanië: Klesta Qehaja – Besoj
De jongste kandidaat van het Junior Eurovisiesongfestival komt dit jaar uit Albanië. Klesta Qehaja zingt komende zondag Besoj. Klesta stond op het podium in een simpele witte jurk. Ze staat er alleen op het podium en de hoofdkleuren zijn rood, zwart en wit.

12:00 Wit-Rusland: Alexander Minenok – Muzyka moikh pobed
Na een voormiddag vol met meisjes komt de mannelijke testosteron van Alexander uit Wit-Rusland. De Wit-Russische act is vrij indrukwekkend te noemen. Samen met vier dansers staat Alexander te springen en te dansen op het podium. En als dat nog niet goed genoeg is nemen ze ook nog eens hoverboards mee het podium op. Ook bij Alexander was de stem goed. Deze inzending brengt het plezier tot in de huiskamer.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.