Junior LIVE: Repetities van Bulgarije, Armenië, Georgië, Servië en Australië.

Na de middagpauze gaan de repetities in Malta verder. Vandaag staan er nog vijf repetities op het programma.

13:40 Bulgarije: Lidia Ganeva – Valsheben Den (Magical Day)
Lidia uit Bulgarije mag de spits afbijten deze namiddag.  Ze stond alleen op het podium in een wit kleedje. Het decor kleurde zowat alle kleuren van de regenboog en later komen er nog vredesduiven op het scherm. Vocaal was Lidia sterk.

14:20 Armenië: Anahit & Mary – TarberDe meisjes uit Armenië zijn de volgende die mogen repeteren op het podium in Malta. Anahit was een beetje ziek en kon daarom niet live zingen maar tegen zondag moet dat allemaal voorbij zijn. Tarber is een leuk nummertje en dat zich ook afstraalt op het podium. De act is ook heel kleurrijk.

15:00 Georgië: Mariam Mamadashvili – MzeoAls derde deze namiddag mag Mariam uit Georgië repeteren. Mariam brengt de ballade Mzeo. Als alles goed gaat zal het zondag een sterke performance worden van Mariam. Ze staat alleen op het podium in een simpel decor van bloemen en licht. Mariam mag zondag het festival afsluiten en het zal een goede afsluiter zijn als je het ons vraagt.

15:40 Servië: Dunja Jeličić – U La La LaDunja was de volgende die mocht repeteren in Malta. Op het podium droeg ze zilver en deed ze het grote deel van haar act op een hoverboad. Het zal het jaar worden van de hoverboards want ook Alexander uit Wit-Rusland had één mee. De schermen achter het podium zijn kleurrijk en tonen graffiti. 

16:20 Australië: Alexa Curtis – We areAlexa Curtis heeft het langst moeten reizen om hier te mogen repeteren. Zij sluit dag twee van de repetities af. Ook Alexa heeft een goeie stem. Alexa treedt op in een bosrijke decor en vaak komt er ‘We Are’ op het podium. Alexa staat alleen op het podium.
Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.